“بورس آتی شانگهای، شاهد معامله ۲٫۸ میلیون تن روی مجازی در قالب ۵۶۳ هزار لات ۵ تنی بود که این روند نسبت به ماه ژانویه با رشد ۴۰ درصدی همراه بود و بالاترین میزان داد و ستد این فلز اساسی از نوامبر ۲۰۱۵ است.”
بورس آتی شانگهای، شاهد معامله ۲٫۸ میلیون تن روی مجازی در قالب ۵۶۳ هزار لات ۵ تنی بود که این روند نسبت به ماه ژانویه با رشد ۴۰ درصدی همراه بود و بالاترین میزان داد و ستد این فلز اساسی از نوامبر ۲۰۱۵ است. “گلدمن ساکس” سقف قیمت روی را ۲۳۰۰ دلارپیش بینی کرده است و همچنین برخی از تحلیلگران رشد قیمت این فلز را ادامه دار می دانند.
بخشی از رشد قیمت روی ناشی از رفتارهای هیجانی بازار فیوچرز و بخشی دیگر ناشی از کمبود عرضه است. افزایش قیمت این فلز عامل تحریک معادن چین است و می تواند بالغ بر ۱۰۰۰ معدن روی در چین را فعال کند.
در این شرایط، سرمایه دلال های بورسی به سرعت از بورس فیوچرز و صنعت روی خارج می شود و باعث رکود عرضه و تقاضای این فلز خواهد شد. این روند می تواند به کاهش قیمت روی منجر شود، رویدادی که مشابه آن، در ۲۱ آوریل ۲۰۱۶ برای سنگ آهن رخ داد و قیمت آن طی ۴۰ روز از کانال ۷۰٫۴۶ دلار در بازار نقدی به ۴۸ دلار سقوط کرد.
منبع: دنیای معدن